Frivillige

Caroline
Hej! Jeg hedder Caroline, og til daglig læser jeg psykologi på Københavns Universitet. Jeg er vild med bøger, så når jeg ikke læser på uni, arbejder jeg på et forlag, hvor jeg læser manuskripter. Jeg elsker at gå til alle mulige koncerter, se film og spille brætspil – så jeg håber, vi ses til et slag Hint i Transmogriffen!
Johanne
Hej, jeg er Johanne og en del af TG siden efteråret 2017.
Den bedste hverdag for mig er fyldt med god stærk kaffe gerne kombineret med en halv langt ude samtale om verdenssituationen, og når den går død er der intet i vejen for et hyggeligt brætspil, også skal der selvfølgelig også en kæmpe bunke humor til – husk al humor er god humor! Det er lige præcis sådan en skøn dag man altid kan finde i TG 🙂
Når jeg ikke hygger og har det fedt, læser jeg religionsvidenskab på uni, hvilket er super underligt men også rigtig spændende.. Så jeg er altid klar på en halv filosofisk diskussion, gerne med en ironisk distance, om livets små og store spørgsmål.
Jeg glæder mig til at møde dig i Transmogriffen 🙂
Andrea
Hej, jeg hedder Andrea. Jeg har været i Transmogriffen siden foråret 2018. Jeg studerer antropologi og jeg kan godt lide mange ting; i Transmogriffen er jeg glad for at spille spil (især quiz-spil og codenames) og at snakke om alt muligt forskelligt.
Emma
Hej! Jeg hedder Emma og blev frivillig i Transmogriffen i foråret 2018. Når jeg ikke er i Transmogriffen bruger jeg min tid på at studere psykologi, spille i big band på min trækbasun, hygge med kreative ting som at tegne og sy, og se en masse både gode og dårlige serier. Derudover er jeg meget glad for brætspil, og du er til hver en tid velkommen til at udfordre mig i dit yndlingsspil! Ellers er jeg selvfølglig også altid frisk på en god snak over en kop kaffe eller en tegnesession i krea-rummet. Jeg ser frem til en masse hyggelige tider i Transmogriffen!
Jonas
Hej med dig,
Jeg har været i skønne Griffen siden foråret 2018, og selvom det efterhånden er ved at være en del år siden, går jeg stadigvæk den dag i dag hjem fra en vagt med en skøn følelse i maven. For TG er et sted med mange forskellige mennesker, hvor vi som regel får vendt alt mellem himmel og jord; hvad enten det er pingviners underlige færgebrøl eller erfaringer med at føle sig utilstrækkelig og udenfor. Og jeg prøver at gøre mit for at skabe rum for, at der er plads til begge dele. Jeg glæder mig til flere gode fremtidige snakke <3
Annika
Hej alle sammen ? Jeg hedder Annika. Jeg er 26 og bor på Nørrebro. Her har jeg boet siden 2018, hvor jeg flyttede fra en lille by i Nordsjælland og herind for at studere. 2018 var også året jeg startede som frivillig i TG, hvor jeg efterhånden har været 5 fantastiske år til efteråret. Jeg har en bachelor i Pædagogik og er ved at finde ud af hvad der så skal ske med mit liv. Jeg har generelt en stor interesse for unge mennesker – bredt fortolket – og hvad den periode af ens liv kan indebære. Hvad end det skulle være ting der er relateret til diverse former for udsathed eller at man bare er ved at finde ud af sig selv. Det er man måske egentligt altid? ? Jeg blev frivillig i Transmogriffen fordi jeg gerne ville bruge mine akkumulerede livserfaringer til at være noget for andre – være i de svære situationer med dem. Jeg ER frivillig, har jeg senere fundet ud af, fordi det er det mest berigende sted, man møder de mest fantastiske mennesker, og Transmogriffens samlede befolkning bringer utroligt meget udvikling frem i folk. Så stik hovedet ind en dag
Christian
Sker der!
Mit navn er Christian, og jeg er født og opvokset på den mørke Vestegn, mere specifikt Brøndby. Jeg har dog boet lidt rundt omkring i kongeriget, men pt. har jeg dog adresse her i Købsstaden, hvor jeg også har min daglige gang. Til hverdag læser jeg historie på KU, så hvis du vil have en god historie, så spørg endelig. Jeg har været frivillig i TG, siden efteråret 2018, og er helt vild med stedet, og de dejlige mennesker jeg møder her. Når jeg ikke har hovedet begravet i bøgerne, elsker jeg at spille musik, skrive tekster, drikke kaffe, lave mad og spille brætspil! Jeg anser endda mig selv som værende, den førende Bezzerwizzer-mester i TG, og du skal være meget velkommen til at udfordre mig! Jeg glæder mig til at møde dig i Transmogriffen!
Sidsel
Jeg hedder Sidsel, er 23 år og kommer oprindeligt fra Horsens i Jylland. Jeg studerer Geografi og Geoinformatik med sidefag i Dansk, det er en gymnasierettet uddannelse. Derudover elsker jeg at være fysisk aktiv, det være volleyball, løb, klatring mm. Men stille hyggestunder med bøger, te og strikning er også et must! Det er der heldigvis masser af tid til i Transmogriffen, hvor man kan sidde fordybet i en sudoku, engageret i et spil eller være en del af gode og alsidige samtaler. Der er nemlig ingen forventninger til, hvordan man skal være i Transmogriffen, man kan bare komme og være som man er.
Jeg glæder mig til at møde dig og præsentere dig for, hvorfor Transmogriffen er sådan et dejligt sted at være.
Erik
Hej!
Jeg hedder Erik og kommer fra 8210 Aarhus V. Til dagligt læser jeg “By-, Energi- og Miljøplanlægning”. Ellers får jeg hverdagen til at gå med træning, bøger og overspringshandlinger. Jeg nyder at lave mad, men kan endnu bedre lide at spise det! Jeg er altid klar på brætspil eller en snak om alt mellem himmel og jord. Jeg glæder mig til at møde jer!
Carla
Hola,
jeg hedder Carla, og er blevet en del af TG i efteråret 2019. Jeg er fra 96, bor i Sydhavnen og så læser jeg på en kandidat på RUC i Global and Development studies. Jeg er glad for diverse brætspil, kreaaktiviteter og singstar.
Glæder mig til at møde dig!
Christopher
Halløj derude! Jeg er 21, og min hverdag bruges for det meste på venner, spil, musik, bøger, motion, mad og studie.
Kom ned og sig hej, hvis ikke du allerede har, så tager vi et spil fifa, Uno, laver lækker mad, eller noget helt fjerde ?. Jeg er altid klar på en sludder for en sladder.
Gabriel
Hejsa 🙂  Mit navn er Gabriel, jeg er fra ’99 og har været frivillig i TG siden 2019. Jeg nyder at være i TG fordi det for mig er et trygt rum, hvor jeg hygger mig og slapper af. Til daglig læser jeg psykologi på KU. Jeg er en kæmpe nørd, og elsker brætspil, Magic, D&D og strategispil. Jeg kan også godt lide Folk musik (bl.a. Bob Dylan og Grateful Dead). Jeg håber at se dig i TG!
Anna
Hey, jeg hedder Anna og er startet som frivillig i Transmogriffen i efteråret 2020. Jeg er født i 2000, så det er altid nemt at huske min egen fødselsdag. Jeg er sindssygt dårlig til at tegne og spille musik, så du finder mig nok ikke i krea, men hvis du kan en banger på guitaren, kan jeg måske lokkes med derind. Til gengæld elsker jeg at danse, skrive, lave teater og spille brætspil (hvis du slår mig i vildkatten giver jeg en valgfri frugt fra netto). Udover det holder jeg meget af at læse både artikler og bøger og tilbringe tid med mine venner og familie ? Jeg glæder mig til at møde dig!
Clara
Hej! Clara her ? Jeg er psykologistuderende og lidt af en musiknørd der selv spiller og leger med at producere musik. Udover det nyder jeg at bruge min tid på at hænge ud rundt omkring i København, løbe lange ture, tage i skoven (mest når vejret er til det) og male/tegne – og øver mig nu også på at tatovere. Jeg glæder mig til at møde dig i TG over en kop kaffe eller et brætspil, og du er altid velkommen til at hive mig med i krearummet! Vi ses ??
Heidi
Hej med jer! Mit navn er Heidi og jeg er blevet frivillig i Transmogriffen i efteråret 2020. Jeg bruger min hverdag på at læse en masse spænende(og til tider tørre) ting om og i loven, da jeg studerer jura, men når jeg har fri, er jeg helt vild med at dyrke yoga, strikke en stor varm sweater og spise hjemmebagt chokokage! Jeg glæder mig til at møde dig i Transmogriffen til en god snak over en kop kaffe, kreative sysler i krearummet eller noget helt tredje. Vi ses!
Jacob
Hej med dig. Jeg hedder Jacob og arbejder til dagligt med at skrive computerkoder, men når jeg har fri, elsker jeg at klatre på klatrevægge, se film, gå ture og spille musik. Jeg elsker også at rejse, og jeg nåede heldigvis at gøre det en smule inden corona. Så er jeg djævelsk god til at vende pandekager i luften. Jeg glæder mig til at spille et spil og drikke en kop te med dig.
Katrien
Hej! Jeg hedder Katrien og har været frivillig i TG siden efteråret 2020. Jeg blev færdiguddannet danser og koreograf fra Scenekunstskolen i sommeren 2020, så nu er jeg med i diverse kunst-og performanceprojekter, synger i et kammerkor på Østerbro og arbejder som handicaphjælper for en mand med muskelsvind. Jeg holder af at bevæge mig, tegne, tale om politik og filosofi, lave mad (gerne bagværk), gå på museer, drikke kaffe med venner og spille backgammon. Jeg håber du har lyst til at komme forbi Transmogriffen – der er i hvert fald altid plads til en ekstra i sofaen ;=)
Katrine
Hejsa. Mit navn er Katrine og jeg sagde hej til verden for første gang i 1996. Til daglig læser jeg medicin og arbejder som blodprøvetager ved siden af studiet. I min fritid elsker jeg at se film (isææær Harry Potter) eller læse en god bog (som ikke er pensum på medicinstudiet). I en travl hverdag nyder jeg at cleare hovedet med en løbetur. Derudover har jeg en lille drøm om at være virkelig kreativ, men det er ikke blevet til andet end en lidt skæv, hæklet karklud indtil videre. Jeg glæder mig til at møde dig over en kop kaffe eller te i Transmogriffen.
Martin
“Kvartalkrise er det nye midtvejskrise”. Corona, kærestesorger og studiedeadlines, der føles altafgørende og samtidig totalt ligegyldige. Nogle gange kan livet føles uoverskueligt. Heldigvis er der altid kaffe på kanden i TG. Jeg elsker alt som er en lille smule nørdet, og jeg bruger min tid på at læse matematik og teknologi, dagdrømme og dyrke sport med vennerne. Så kom ned i TG, slæng dig i sofaen, og få en snak om alt eller intet.
Signe
Hej med dig! Jeg hedder Signe og har været frivillig i Transmogriffen siden efteråret 2020. Jeg læser til daglig Psykologi, men når jeg ikke er fordybet i lange pensumtekster, kan jeg lide at hygge mig med folk omkring mig, se en god tv-serie eller træne. Jeg vil altid gerne udfordres i et brætspil, så hvis du er vild med Bezzerwisser, Hint eller noget helt tredje, så kan du altid hive fat i mig. Jeg glæder mig til at møde dig i TG til en snak om alt eller intet!
Sofie
Hej! Jeg hedder Sofie og jeg er started som frivillig her i efteråret 2020. Jeg elsker virkelig at lave mad og spille kort, og også at strikke, hækle og sy tøj (selvom jeg virkelig ikke er særlig god til nogle af delene). Hvis du også er fan af nogle af de ting, så hiv endelig fat i mig. Udover det bruger jeg min tid sammen med mine venner, familie og roomies og på at studere. Jeg glæder mig til at møde dig i Transmogriffen ? Vi ses!
Mathilde
Hejsa! Jeg hedder Mathilde, jeg er fra ’97 og blev frivillig i TG i foråret 2021. Min hverdag bruger jeg på at læse psykologi på Københavns Universitet og hygge en masse med mine venner og familie. Jeg nyder at gå i biografen, spise lækker mad, gå ture i solskinsvejr, se en god serie og opleve den store vide verden – indtil videre kan jeg krydse 31 lande af på verdenskortet.
Jeg elsker at lære nye mennesker at kende, og ser frem til at møde dig i TG til en hyggelig snak om stort og småt over en kop kaffe og/eller et sjovt spil. Jeg er frisk på alt fra UNO til HINT!
Veronica
Hej med dig! Jeg er frivillig i Transmogriffen, fra foråret 2021. Jeg er fra ’98, er glad for god humor og socialt samvær. Jeg er ret dårlig til at spille spil, men det kan jeg forhåbentlig få øvet noget mere nu ? Jeg ser frem til at møde alle de spændende mennesker og DIG, der kommer her ?
Kevin
Hejsa! Mit navn er Kevin og jeg har været så heldig at være frivillig for Transmogriffen i 2021. Jeg holder meget af at hygge, spille musik samt at lave mad. Til dagligt læser jeg statskundskab på Københavns Universitet, derfor er jeg heller ikke bange for lange og nørdede samtale om alt fra politik til livsfilosofi. Jeg glæder mig til at se jer til en dejlig aften i Transmogriffen. Vi ses!
Gabriel Bo
Hej hej, jeg hedder Gabriel (Bo) og startede i Transmogriffen i foråret 2021. Jeg studerer Jura på Københavns Universitet, og er ellers aktiv i både en rollespilsforening og et ungdomsparti ved siden af Transmogriffen. Jeg har nok nørdet lidt for meget computerspil, musik og film i min tid, så er du på nogenlunde samme bølgelængde, har vi masser at snakke om! Og så går jeg til alt for mange koncerter, i hvert fald forhåbentligt nu hvor corona er officielt afskaffet i Danmark. Hvis du er ligesom mig der elsker te men forsager kaffe (det er du nok ikke, der er få af os), så glæder jeg mig til at drikke en kop te med dig – eller kaffe, der er plads til os alle her i Transmogriffen.
Signe Bo
Davs! Jeg hedder Signe (aka Signe Bo, den anden Signe mm.) og jeg er startet som frivillig i efteråret 2021. Jeg er oprindeligt fra Jylland, men valgte at tage den store tur til København for at studere psykologi på Københavns Universitet. I min fritid nyder jeg hyggelige stunder med godt selskab, god musik og til tider lidt kreative projekter. Jeg ser frem til endnu flere hyggelige stunder i Transmogriffen med god kaffe, god mad og samtaler om alt fra småt til stort.
Dyveke
Hej! Jeg hedder Dyveke og blev en del af Transmogriffen i foråret 2022. Til daglig læser jeg økonomi på Københavns Universitet. Jeg er semigod til matematik og virkelig dårlig til bræt-spil. Dog kan jeg tale om alt mellem himmel og jord. Jeg glæder mig til at se dig! ?
Rikke
Hej jeg hedder Rikke, og jeg har været i Transmogriffen siden marts måned 2022. Jeg arbejder til dagligt i en styrelse. Jeg holder meget af at tale med andre og møder altid andre med et positivt sind. Jeg elsker at tale om alle mulige forskellige ting. Jeg har gået til sport i mange år og er særligt vild med holdsport. Til dagligt holder jeg af et godt spil kort eller et slag partners. Jeg kan også godt lide at lave kreative ting, såsom at male eller tegne eller hyggesnakke, imens man laver noget god mad.
Niels Peter
Beskrivelsen opdateres…
August
Beskrivelsen opdateres…
Hans Benjamin
Mit navn er Hans Benjamin. Der er typisk en navneforvirring når jeg præsenterer mig selv. Nogengange præsenterer jeg mig som Hans og andre som Benjamin, det er en længere historie – men du må kalde mig (næsten) hvad du vil ? Hvad der kan være rart, at vide om mig (en lille hemmelighed) er, at jeg ligesom mange andre, har op og nedture i løbet af en uge/måned. Jeg bruger derfor nogle gange min navne forvirring til min fordel. Når jeg præsenterer mig som Hans, ser jeg mig selv som udadvendt, excentrisk og inkluderende – man kan sige at jeg har optur der. Hvorimens Benjamin er når jeg ser mig selv som alvorlig, rolig og lyttende. Begge personaer er mig, og i TG kommer du nok til at møde mig som Hans. Udover en navneforvirring kan jeg byde på spændende samtaleemner, en kærlighed for videnskab og et ønske om at forstå mit medmenneske, dig. Jeg er forresten klatreinstruktør, bioteknolog og arbejder ligenu på en færge – glæder mig til vi ses?
Christian Bo
Halløj! Jeg hedder Christian (Bo) og er på nuværende tidspunkt 24 år. Jeg er lige kommet ind på kandidaten i tværkulturelle studier, og jeg synes egentligt det afspejler mig jævnt godt, da jeg er helt pjattet med at lære om mennesker, forskellige sprog og kulturer. Jeg er også giga fan af at se film og serier, især Star Wars (drømmer ofte om at have et lyssværd i virkeligheden). Udover dette er jeg bare glad for hyggeligt samvær, lækker mad fra alle verdenshjørner og skæg og løjer – noget som jeg er sikker på at vi har masser af i TG!
Lea
Hej! Jeg hedder Lea og blev frivillig i TG i efteråret 2022. Til daglig er jeg psykologistuderende og arbejder for et journalistisk medie on the side. Jeg er glad for at læse (alt muligt – bøger, aviser, tilfældige pamfletter jeg lige støder på), dyrke yoga, svømme og at være ude i flot natur – helst sammen med søde mennesker. Jeg håber at se dig til en god snak og et brætspil i TG! Der er altid plads til en ekstra i sofaen
Nicolai
Hello! Jeg hedder Nicolai, er næsten 27 år gammel og har været frivillig i Transmogriffen siden efteråret 2022. Jeg kan godt lide at spille fodbold, læse bøger og spille og lytte til musik. Og så kan jeg også rigtig godt lide at bruge tid sammen med andre. Det er faktisk det, jeg allerbedst kan lide. Jeg glæder mig til at møde dig i TG!
Stella
Hej med dig! Jeg hedder Stella, jeg er født og opvokset i Vanløse og er netop blevet færdiguddannet i antropologi på KU. Jeg har ikke rigtig nogen nævneværdige hobbyer, men jeg kan godt lide at hænge ud og have det grinern. Jeg glæder mig til at møde dig!
Sarah-Emilie
Beskrivelsen opdateres…