Julie
Hej allesammen! Mit navn er Julie og jeg er startet i Transmogriffen i marts 2015.
Jeg elsker at omgive mig med mennesker og det er nok også derfor at jeg er endt med at uddanne mig til sygeplejerske.
I min fritid tager jeg på eventyr, så tit jeg kan slippe afsted med det, både store og små og så elsker jeg gode snakke og et godt grin, over en god kop kaffe.
Jeg håber at se dig i Transmogriffen!
Caroline
Hej! Jeg hedder Caroline, og til daglig læser jeg psykologi på Københavns Universitet. Jeg er vild med bøger, så når jeg ikke læser på uni, arbejder jeg på et forlag, hvor jeg læser manuskripter. Jeg elsker at gå til alle mulige koncerter, se film og spille brætspil – så jeg håber, vi ses til et slag Hint i Transmogriffen!
Johanne
Hej, jeg er Johanne og en del af TG siden efteråret 2017.
Den bedste hverdag for mig er fyldt med god stærk kaffe gerne kombineret med en halv langt ude samtale om verdenssituationen, og når den går død er der intet i vejen for et hyggeligt brætspil, også skal der selvfølgelig også en kæmpe bunke humor til – husk al humor er god humor! Det er lige præcis sådan en skøn dag man altid kan finde i TG 🙂
Når jeg ikke hygger og har det fedt, læser jeg religionsvidenskab på uni, hvilket er super underligt men også rigtig spændende.. Så jeg er altid klar på en halv filosofisk diskussion, gerne med en ironisk distance, om livets små og store spørgsmål.
Jeg glæder mig til at møde dig i Transmogriffen 🙂
Rasmus
Hej! Jeg hedder Rasmus, og jeg blev frivillig i Transmogriffen engang i 2017. I hverdagen studerer jeg historie på Københavns Universitet, så hvis du vil vide noget om gamle ting så kom til mig. Jeg er glad for alle former for spil, om det er brætspil, kortspil eller whatever. Jeg er også meget glad for film og den slags, så kom endelig ned i Transmogriffen til en kop kaffe og en snak om fortiden, spil, film eller hvad der lige falder ind.
Sanne
Halløj! Jeg hedder Sanne og har været i Transmogriffen siden efteråret 2017. Til daglig læser jeg moderne kultur og kulturformidling på Københavns Universitet. Jeg elsker at gå i biografen og til koncerter og ikke mindst at rejse. Jeg glæder mig til at møde dig i Transmogriffen til kaffe og snak, og jeg er altid klar på et spil Bezzerwizzer 🙂
Andrea
Hej, jeg hedder Andrea. Jeg har været i Transmogriffen siden foråret 2018. Jeg studerer antropologi og jeg kan godt lide mange ting; i Transmogriffen er jeg glad for at spille spil (især quiz-spil og codenames) og at snakke om alt muligt forskelligt.
Emma Bo
Hej! Jeg hedder Emma (Bo) og blev frivillig i Transmogriffen i foråret 2018. Når jeg ikke er i Transmogriffen bruger jeg min tid på at studere psykologi, spille i big band på min trækbasun, hygge med kreative ting som at tegne og sy, og se en masse både gode og dårlige serier. Derudover er jeg meget glad for brætspil, og du er til hver en tid velkommen til at udfordre mig i dit yndlingsspil! Ellers er jeg selvfølglig også altid frisk på en god snak over en kop kaffe eller en tegnesession i krea-rummet. Jeg ser frem til en masse hyggelige tider i Transmogriffen!
Josephine
Hej, jeg hedder Josephine og er startet i Transmogriffen i foråret 2018. Udover at være nyuddannet fysioterapeut elsker jeg at være kreativ. Jeg har også en kæmpe kærlighed for kaffe og hygger mig utrolig meget med at spille spil (især når det gælder om at mime i hint). Jeg glæder mig til at møde dig, og jeg er altid frisk på en kop kaffe og en snak.
Jonas
Hey,
Jeg hedder Jonas og har været frivillig siden foråret 2018. Når jeg er på vagt i TG får jeg som regel udlevet to af mine helt store passioner brætspil og madlavning. Jeg er til daglig psykologistuderende, og jeg glæder mig til flere gode fremtidige snakke om alt mellem himmel og jord – og måske et spil backgammon eller to 🙂
Pani
Hej! Jeg hedder Pani – hvilket udtales med “b” til dem, der skulle være i tvivl (hvilket nok er alle). Jeg blev frivillig i Transmogriffen i foråret 2018. I min fritid strikker jeg rigtig meget – og gerne beklædningsgenstande som normalt ikke strikkes, fx. bukser, shorts, kjoler eller hatte. Det synes jeg er skægt altså. Derudover er jeg kæmpe glad for at lave og spise mad, tage ud og se en masse forestillinger og koncerter og ellers bare dyrke et socialt liv. Det bliver hyggeligt at møde dig!
Annika
Hej, jeg hedder Annika! Jeg kommer fra Nordsjælland. Det der Nordsjælland der er efter s-togsendestationen og så med bus i 20 minutter. Jeg flyttede til Nørrebro sommeren 2018, fordi jeg var ved at være ok træt af 4 timers daglig transport til og fra mit studie på Islands Brygge. Der læser jeg en bachelor i pædagogik på Københavns Universitet.
Så jeg er stadig en smule geografisk forvirret og har i den forbindelse udviklet et meget, meget tæt forhold til min google maps app. Ud over det så er jeg ubegribeligt glad for mad… snakke om det, spise det, dufte til det. Jeg har engang spist en hel familiepizza selv, og havde det kun moderat dårligt bagefter. Det er nu blevet min go to fun fact i alle sociale sammenhænge.
Jeg vil nok betegne mig som en ret social person der elsker at lære nye folk at kende og høre deres historier, eller meninger eller oplevelser med, ja, hvad som helst. Men jeg finder sgu også en dejlig ro i bare at pladre ud alene i min lejelighed og æde is og se Mad Men all by myself.
Så jeg glæder mig rigtig meget til at møde og snakke med jer alle sammen i Griffen – det er virkelig et sted der vokser på én, med alle de dejlige mennesker der er der
Christian
Sker der!
Mit navn er Christian, og jeg er født og opvokset på den mørke Vestegn, mere specifikt Brøndby. Jeg har dog boet lidt rundt omkring i kongeriget, men pt. har jeg dog adresse her i Købsstaden, hvor jeg også har min daglige gang. Til hverdag læser jeg historie på KU, så hvis du vil have en god historie, så spørg endelig. Jeg har været frivillig i TG, siden efteråret 2018, og er helt vild med stedet, og de dejlige mennesker jeg møder her. Når jeg ikke har hovedet begravet i bøgerne, elsker jeg at spille musik, skrive tekster, drikke kaffe, lave mad og spille brætspil! Jeg anser endda mig selv som værende, den førende Bezzerwizzer-mester i TG, og du skal være meget velkommen til at udfordre mig! Jeg glæder mig til at møde dig i Transmogriffen!
Sidsel
Jeg hedder Sidsel, er 23 år og kommer oprindeligt fra Horsens i Jylland. Jeg studerer Geografi og Geoinformatik med sidefag i Dansk, det er en gymnasierettet uddannelse. Derudover elsker jeg at være fysisk aktiv, det være volleyball, løb, klatring mm. Men stille hyggestunder med bøger, te og strikning er også et must! Det er der heldigvis masser af tid til i Transmogriffen, hvor man kan sidde fordybet i en sudoku, engageret i et spil eller være en del af gode og alsidige samtaler. Der er nemlig ingen forventninger til, hvordan man skal være i Transmogriffen, man kan bare komme og være som man er.
Jeg glæder mig til at møde dig og præsentere dig for, hvorfor Transmogriffen er sådan et dejligt sted at være.
Erik
Hej!
Jeg hedder Erik og kommer fra 8210 Aarhus V. Til dagligt læser jeg “By-, Energi- og Miljøplanlægning”. Ellers får jeg hverdagen til at gå med træning, bøger og overspringshandlinger. Jeg nyder at lave mad, men kan endnu bedre lide at spise det! Jeg er altid klar på brætspil eller en snak om alt mellem himmel og jord. Jeg glæder mig til at møde jer!
Thyra
Hej!
Jeg hedder Thyra, og jeg har været frivillig i Transmogriffen siden foråret 2019. Jeg læser Folkesundhedsvidenskab på KU (hvad end det så er), og hygger mig ellers i København. Jeg elsker at spille brætspil, drikke kaffe, hygge mig og at sidde rundt om et bål. Jeg har for nylig fundet ud af, hvor fedt det (stadig) er at lægge perleplader. Jeg glæder mig til at møde dig i Transmogriffen!
Alex
Halløjsa
Jeg kaldes Alex (kort for Alexandra), jeg er fra ’94, læser medicin og har været i TG siden efteråret 2019.
Jeg eeelsker brætspil – partners er mit all time favorite, men jeg er frisk på alt fra uno til bezzerwizzer.
Ellers elsker jeg chips, planter, bøger og at strikke.
Jeg glæder mig til at møde dig i TG, hvor jeg er altid frisk på en snak om stort og småt, en kop kaffe/te og/eller et spil.
Carla
Hola,
jeg hedder Carla, og er blevet en del af TG i efteråret 2019. Jeg er fra 96, bor i Nordvest og så læser jeg på en bachelor i Spansk sprog og kultur på Københavns Universitet. Ud over studiet går jeg til klaver, arbejder i den dejligste børnehave, og laver lidt musik. Jeg er glad for diverse brætspil (dog ikke Bezzerwizzer da min paratviden er i bund).
Glæder mig til at møde dig!
Christopher
Halløj derude! Jeg er 21, og min hverdag bruges for det meste på venner, spil, musik, bøger, motion, mad og studie.
Kom ned og sig hej, hvis ikke du allerede har, så tager vi et spil fifa, Uno, laver lækker mad, eller noget helt fjerde ?. Jeg er altid klar på en sludder for en sladder.
Gabriel
Hejsa 🙂  Mit navn er Gabriel, jeg er fra ’99 og har været frivillig i TG siden 2019. Jeg nyder at være i TG fordi det for mig er et trygt rum, hvor jeg hygger mig og slapper af. Til daglig læser jeg psykologi på KU. Jeg er en kæmpe nørd, og elsker brætspil, Magic, D&D og strategispil. Jeg kan også godt lide Folk musik (bl.a. Bob Dylan og Grateful Dead). Jeg håber at se dig i TG!
Signe
Hejsa! Jeg hedder Signe, og jeg blev en del af Transmogriffen i efteråret 2019. Når jeg ikke er i TG bruger jeg min tid på at udleve min drøm som professionel svømmer. Derudover elsker jeg at hygge med brætspil og kortspil, så du er mere end velkommen til at udfordre mig i dit yndlingsspil! Jeg nyder at være sammen med mennesker og lære nye mennesker at kende. Dertil nyder jeg også en snak om alt eller intet over en kop kaffe eller te. Jeg glæder mig meget til forhåbentligt at møde dig!
Anna
Hey, jeg hedder Anna og er startet som frivillig i Transmogriffen i efteråret 2020. Jeg er født i 2000, så det er altid nemt at huske min egen fødselsdag. Jeg er sindssygt dårlig til at tegne og spille musik, så du finder mig nok ikke i krea, men hvis du kan en banger på guitaren, kan jeg måske lokkes med derind. Til gengæld elsker jeg at danse, skrive, lave teater og spille brætspil (hvis du slår mig i vildkatten giver jeg en valgfri frugt fra netto). Udover det holder jeg meget af at læse både artikler og bøger og tilbringe tid med mine venner og familie ? Jeg glæder mig til at møde dig!
Caroline Bo
Halløj Til daglig læser jeg psykologi på Københavns Universitet, og så arbejder jeg som bartender ved siden af studiet. Jeg elsker at høre musik – især rock og metal. Jeg kan også lide at hygge med brætspil eller spille på Playstation eller computeren. Derudover synes jeg, at det kan være sjovt at være kreativ enten med små hobbyting eller når der skal laves mad. Og så kan jeg også godt lide at møde nye mennesker og have gode samtaler om alt eller intet. Jeg glæder mig til at møde dig i Transmogriffen.
Clara
Hej med dig, jeg er frivillig i Transmogriffen. Jeg glæder mig til at møde dig!
Heidi
Hej med jer! Mit navn er Heidi og jeg er blevet frivillig i Transmogriffen i efteråret 2020. Jeg bruger min hverdag på at læse en masse spænende(og til tider tørre) ting om og i loven, da jeg studerer jura, men når jeg har fri, er jeg helt vild med at dyrke yoga, strikke en stor varm sweater og spise hjemmebagt chokokage! Jeg glæder mig til at møde dig i Transmogriffen til en god snak over en kop kaffe, kreative sysler i krearummet eller noget helt tredje. Vi ses!
Jacob
Hej med dig. Jeg hedder Jacob og arbejder til dagligt med at skrive computerkoder, men når jeg har fri, elsker jeg at klatre på klatrevægge, se film, gå ture og spille musik. Jeg elsker også at rejse, og jeg nåede heldigvis at gøre det en smule inden corona. Så er jeg djævelsk god til at vende pandekager i luften. Jeg glæder mig til at spille et spil og drikke en kop te med dig.
Julie Bo
Dav! Jeg hedder Julie og er en god årgang ’95. Til daglig læser jeg på DTU og vil nok betegne mig selv som lidt af en nørd. Når der er frirum fra studie og arbejde, så elsker jeg at være sammen med mine venner over lækker mad, et glas vin og gode samtaler. Foruden så er jeg det største natur- og dyremenneske, så hvis det stod til mig, havde jeg en kæmpe gård med alverdens dyr tæt på både skov og vand. Jeg må dog indtil videre nøjes med at besøge min familie i Jylland. Jeg håber vi ses til nogle skønne aftener i TG med gode snakke, brætspil og lækker mad.
Katrien
Hej! Jeg hedder Katrien og har været frivillig i TG siden efteråret 2020. Jeg blev færdiguddannet danser og koreograf fra Scenekunstskolen i sommeren 2020, så nu er jeg med i diverse kunst-og performanceprojekter, synger i et kammerkor på Østerbro og arbejder som handicaphjælper for en mand med muskelsvind. Jeg holder af at bevæge mig, tegne, tale om politik og filosofi, lave mad (gerne bagværk), gå på museer, drikke kaffe med venner og spille backgammon. Jeg håber du har lyst til at komme forbi Transmogriffen – der er i hvert fald altid plads til en ekstra i sofaen ;=)
Katrine
Hejsa. Mit navn er Katrine og jeg sagde hej til verden for første gang i 1996. Til daglig læser jeg medicin og arbejder som blodprøvetager ved siden af studiet. I min fritid elsker jeg at se film (isææær Harry Potter) eller læse en god bog (som ikke er pensum på medicinstudiet). I en travl hverdag nyder jeg at cleare hovedet med en løbetur. Derudover har jeg en lille drøm om at være virkelig kreativ, men det er ikke blevet til andet end en lidt skæv, hæklet karklud indtil videre. Jeg glæder mig til at møde dig over en kop kaffe eller te i Transmogriffen.
Martin
“Kvartalkrise er det nye midtvejskrise”. Corona, kærestesorger og studiedeadlines, der føles altafgørende og samtidig totalt ligegyldige. Nogle gange kan livet føles uoverskueligt. Heldigvis er der altid kaffe på kanden i TG. Jeg elsker alt som er en lille smule nørdet, og jeg bruger min tid på at læse matematik og teknologi, dagdrømme og dyrke sport med vennerne. Så kom ned i TG, slæng dig i sofaen, og få en snak om alt eller intet.
Selma
Hej med dig! Mit navn er Selma og har været i TG siden efteråret 2020. Til daglig læser jeg medicin, men når jeg ikke bider skeer med menneskets anatomi, holder jeg af at læse romaner, gå i biografen, bade, drikke sort kaffe, lytte til musik og en del andet. Desuden har jeg en ambition om at spise uanede mængder koldskål over sommeren. Og jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig i Transmogriffen.
Signe Bo
Hej med dig! Jeg hedder Signe (bo) og har været frivillig i Transmogriffen siden efteråret 2020. Jeg læser til daglig Psykologi, men når jeg ikke er fordybet i lange pensumtekster, kan jeg lide at hygge mig med folk omkring mig, se en god tv-serie eller træne. Jeg vil altid gerne udfordres i et brætspil, så hvis du er vild med Bezzerwisser, Hint eller noget helt tredje, så kan du altid hive fat i mig. Jeg glæder mig til at møde dig i TG til en snak om alt eller intet!
Sofie
Hej! Jeg hedder Sofie og jeg er started som frivillig her i efteråret 2020. Jeg elsker virkelig at lave mad og spille kort, og også at strikke, hækle og sy tøj (selvom jeg virkelig ikke er særlig god til nogle af delene). Hvis du også er fan af nogle af de ting, så hiv endelig fat i mig. Udover det bruger jeg min tid sammen med mine venner, familie og roomies og på at studere. Jeg glæder mig til at møde dig i Transmogriffen ? Vi ses!
Thea
Hej! Mit navn er Thea, jeg er 23 år og er startet i Transmogriffen i efteråret 2020. Til daglig læser jeg Fødevarer og ernæring på Københavns Universitet, og bruger gerne min fritid på at træne og være sammen med min omgangskreds. Jeg er kæmpe fan af hygge med film, spil eller god mad, og er altid klar på en god snak om alt eller intet? Jeg glæder mig til at møde dig i transmogriffen!
Mathilde
Hejsa! Jeg hedder Mathilde, jeg er fra ’97 og blev frivillig i TG i foråret 2021. Min hverdag bruger jeg på at læse psykologi på Københavns Universitet og hygge en masse med mine venner og familie. Jeg nyder at gå i biografen, spise lækker mad, gå ture i solskinsvejr, se en god serie og opleve den store vide verden – indtil videre kan jeg krydse 31 lande af på verdenskortet.
Jeg elsker at lære nye mennesker at kende, og ser frem til at møde dig i TG til en hyggelig snak om stort og småt over en kop kaffe og/eller et sjovt spil. Jeg er frisk på alt fra UNO til HINT!
Veronica
Hej med dig! Jeg er frivillig i Transmogriffen, fra foråret 2021. Jeg er fra ’98, er glad for god humor og socialt samvær. Jeg er ret dårlig til at spille spil, men det kan jeg forhåbentlig få øvet noget mere nu ? Jeg ser frem til at møde alle de spændende mennesker og DIG, der kommer her ?
Louise
Hej! Jeg hedder Louise og til dagligt læser jeg til maskinmester. Derudover sætter jeg pris på det meste sport og har dyrket alt fra fodbold og dans til MMA og svømning. Naturoplevelser er tilmed noget jeg har kært, og jeg nyder at tage af sted på paddleboard eller en tur til den jyske vestkyst. I transmogriffen håber jeg at blive bedre til brætspil (særligt quizspil), møde søde mennesker og måske opstarte et kreaprojekt eller to. Hit me up, hvis du selv har et kreaprojekt i ærmet eller lyst en snak om alt fra Foucault og fodbold til relæteknik og rejsedrømme – eller måske noget helt femte!
Laura
Halløj! Mit navn er Laura og til dagligt læser jeg Pædagogik på Københavns Universitet. Eller det gør jeg faktisk ikke så meget længere lige om lidt… Er lige straks færdig med min bachelor og så skal jeg til at finde ud af, hvad jeg så skal lave. En af de ting jeg med sikkerhed kommer til at lave, er at hygge mig i Transmogriffen og forhåbentligt få spillet, spist og snakket en helt masse. Det er alle ting jeg holder utrolig meget af, og jeg håber at du kunne have lyst til at gøre det sammen med mig og de andre frivillige og brugere i Transmogriffen. Vi ses!
Amalie
Hej! Mit navn er Amalie, jeg er født i sommeren ‘95, og startede i TG i foråret ‘21. Jeg er oprindeligt fra Stevns og læser til dagligt Socialt Arbejde – når jeg ellers kan løsrive mig mine serier, bøger, planter, og en masse garnbunker, jeg strikker sammen… Jeg er altid frisk på en kop kaffe eller te, og jeg elsker en god gåtur. Jeg glæder mig meget til at se dig i Transmogriffen!
Kevin
Hej med dig, jeg er frivillig i Transmogriffen. Jeg glæder mig til at møde dig!
Gabriel Bo
Hej med dig, jeg er frivillig i Transmogriffen. Jeg glæder mig til at møde dig!